این محصولات معمولا تو کارگاه های خونگی و به روش سنتی و بدون تجهیزات صنعتی ساخته میشوند.
بعد از ساخت یک ماه در کارگاه ها ، شرایط ایزوله و استراحت رو میگذرونند و بعد از بسته بندی در اختیار مصرف کننده ها قرار میگیرند
طبق قوانین FDA یا سازمان غذا و داروی آمریکا ؛ این محصولات در دسته ی homemade , handmade (محصولات خانگی و محصولات دستساز ) طبقه بندی و با عنوان محصولات مراقبتی به مصرف کننده ارائه میشوند.
از عناوین دارویی و درمانی برای این محصول استفاده نمیشود.
ph صابون ها قلیایی است و در محدوده ی 8 تا 10 قرار دارد ، به همین دلیل کاملا عاری از باکتری و آلودگی ها هستند
صابون های دستساز ی که به روش سرد ساخته میشوند به دلیل محتوای روغنی ارزشمند و منحصر به فرد ، پودر های معدنی و گیاهی ، فرآورده های حیوانی مثل شیر عسل و ... ، دوران خواب طولانی مدت 4 الی 6 هفته ای و عدم وجود سورفاکتانت ها از لحاظ ارزش و قیمت و مدت ماندگاری کاملا با صابون های تجاری که در واقع نه صابون؛ بلکه دترجنت هستند ،متفاوت اند.
به صابون های دستساز عنوان pure soap یا صابون خالص و به صابون های صنعتی detergent گفته میشود در واقع صابون های صنعتی ؛ صابون محسوب نمیشوند.
امید است فرهنگ تولید و مصرف این محصول ارزشمند به دلیل ساختار و کیفیت فوق العاده ی آن ، جایگاه خود را در سبد بهداشتی خانوار به خوبی باز کند.